CATARGE DIN FIBRA DE STICLA

  Made in Suedia la cele mai inalte standarde, conform normelor Eoropene ISO 14001

BANNERE/MESH/BACKLIT/AUTOCOLANT

  - CATARGE SISTEM CLASIC

  Catargele noastre din fibra de sticla sunt realizate dintr-o singura bucata sub forma conica, sunt de o calitate superioara, au o rezistenta mecanica in combinatie cu flexibitate, nu necesita intretinere si au o greutate redusa.

  Catargele din fibra de sticla sunt flexibile in comparatie cu cele din metal sau lemn. Chiar daca se incovoaie in timpul unei furtuni puternice , aceste catarge vor reveni intotdeauna la pozitia initiala perfect verticala, in timp ce catargele executate din alte materiale sufera deformari permanente.

ACCESERII

  BRAT ROTATIV ( BANNER BAR )

  Se monteaza in varful catargului, este un brat ratativ de 1.5m ce permite mentinerea panzei intinse pe verticala si nu permite infasurarea steagului de catarg. Pentru schimbarea panzei de steag este necesara rabatarea catargului la sol. Acest procedeu previne furtul steagului dvs.
BRAT ROTATIV MOBIL ( BANNER LIFT )

  Functioneaza la fel ca si Banner Bar, insa schimbarea panzei de steag se poate face de la sol, ne mai fiind necesara rabatarea catargului. Pentru a evita un eventual furt al steagului va recomandam sa optati pentru montarea sistemului Banner Lift pe un catarg cu cablu intern cu manivela.

  CABLU INTERN SI MANIVELA

 
  Un mod confortabil de ridicare coborare a steagului, iar in cazul drapelelor de tip flamura acestea pot fi coborate cu usurinta de la sol nemaifiind necesara rabatarea catargului. Acest tip de cablare ofera si un sistem de protectie impotriva actiunilor de vandalism.  
 
Date tehnice
Lungime (m) Greutate (Kg) Diametru varf (mm) Diametru baza (mm)
6 23 65 120
8 27 65 120
9 29 65 120
10 37 65 140
12 43 65 140


  Catargele se livreaza cu armatura pentru fixare in beton, varf, cablu pentru ridicare-coborere steag si toate accesoriile necesare.

 

Contact

SC TIDA-RO SRL

Address: B-dul Basarabia nr 256, incinta Faur,
Poarta 4
Mob: +4 0740 160 150
Tel: +4 021 326 39 40
Website: steaguripersonalizate-drapele.ro

Copyright © steaguripersonalizate-drapele.ro Web design by Web Style Expert